Bastun stängd mellan 4/11 och 3/12 för renovering. Hjälp för rivningsarbete önskas 4-5/11.

Vi kommer att genomföra en omfattande renovering av bastuns golv i toalett, relax, hall och förråd mellan den 4/11 och 3/12. Bastun kommer därför att vara stängd under denna tid.

Förra året gjordes som ni vet motsvarande renovering i dusch- och bastudelen. När detta utfördes upptäcktes också att det förekommit läckage och skadedjur. Renoveringen blev därför mera omfattande än vad vi planerat men resultatet blev bra och nu har vi ett funktionellt, bra golv i såväl bastu- som duschutrymme.

Nu planerar vi att göra samma sak i resterande delar av bastun. Det vill säga byta golv och lägga in golvvärme i samtliga resterande golv. Vi vill kunna genomföra detta som en planerad åtgärd i stället för att vänta på att något ska hända.

Vi har nu fått bekräftat ett start- och slutdatum från de hantverkare som vi ska använda och lägger därför planen enligt ovan.

Vi behöver hjälp av ca 8 personer för att riva ut nuvarande golv. De som är intresserade anmäler sig till Johan Modig, 070–8833393 eller modig27@gmail.com så får ni tider och uppgifter för såväl lördag som/eller söndag.

Efter renoveringen kommer bastun att vara som ny igen !

Med vänlig hälsning

Styrelsen Blekets Bastu