Information från Styrelsen

Hej Alla medlemmar och bastuälskare

 

Tre informationspunkter från oss i styrelsen så här i början av semestertider:

 

  1. Toaletten i bastun fungerar inte. Reparatör är vidtalad och toaletten är låst till dess den är i ordning igen.
  2. Bokningssystemet med SWISH fungerar för tillfället inte. Det går alldeles utmärkt att boka bastun med Pay-Pal.

Tråkigt att detta hände precis i semestertider men Murphy har ingen pardon!! Vi i styrelsen ska göra vårt bästa för att lösa situationen. Nu över till den betydligt trevligare punkt 3.

  1. Som de flesta av Er redan känner till så har vi, Fritidsföreningen och Bastuföreningen tillsatt en arbetsgrupp (Katarina och Åsa från Fritidsföreningen och Bull och jag själv från Bastuföreningen) som bereder och arbetar med frågan om ett eventuellt återtagande av Blekets kapell till Fritidsföreningen. Arbetet går framåt och vi har ju haft två separata möten i Fritidsföreningens regi om detta där arbetsgruppen informerat om status. På lördag den 8/7 kl 19.30 i Sjöboden kommer åter en kort information att ges om läget idag. Det har hänt en hel del sedan sist (7/5). Detta möte sker alltså i direkt anslutning till Fritidsföreningens pub kväll. Så slå er lösa, tag en pilsner, lyssna på informationen och ha en trevlig kväll!!

Det händer spännande saker i Bleket, hela tiden 😊.

För er som inte har möjlighet att närvara på lördagens information så kommer ett nytt tillfälle i augusti för en mera fullödig genomgång av statusen. Separat kallelse kommer.

Mvh

Styrelsen Blekets Bastuförening gm Peter